Oude Kerkstraat 27 te Oss

Vraagprijs € 400.000,- k.k.

Vrijstaand wonen in het historische hart van Oss!

Deze vrijstaande woning uit 1925 is niet zomaar een huis, maar een thuis met een rijke geschiedenis. Met een ruim perceel van 745 m², biedt deze kluswoning een unieke mix van authenticiteit en mooie mogelijkheden. Pak jij deze kans met twee (rechter)handen aan?

Een reis door de tijd: authentiek en ruimtelijk
Stap binnen en voel de geschiedenis van dit huis, waar de laatste bewoner in 1927 werd geboren en zijn hele leven heeft gewoond. De woning ademt karakter met zijn authentieke details en ruime opzet. Een plek waar vroeger een heel gezin leefde, en waar nu de mogelijkheden tot extra bebouwing op het ruime perceel kopers zullen inspireren.

Groene pracht in het hart van Oss
Laat je verrassen door de groene en fraai aangelegde tuin. In de zomer geniet je vanaf de verschillende terrassen van de tuin die dan transformeert in één prachtige grote bloemenzee. Ook zijn er twee vijvers. Met een waterput, grondwaterpomp en beregeningsinstallatie wordt het onderhoud vergemakkelijkt. Ook biedt de tuin ook een extra kippenhok dat nog intact is. Hier scharrelde vroeger kippen en pluimvee rond.

Centraal én rustig
De ligging van deze woning is ideaal - op loopafstand van het bruisende centrum van Oss en alle voorzieningen. Vrij parkeren in de straat maakt het leven hier extra gemakkelijk. De rustige woonwijk en de ruimte en privacy rondom het huis bieden een perfecte balans tussen het stadsleven en sereniteit.

Indeling
Deze vrijstaande woning heeft op de begane grond een ruime woonkamer (voorzien van airco) met extra opkamer, een aparte keuken en een ruime extra aanbouw met toilet en doucheruimte. Vanuit de keuken is de ruime kelder te betreden. Deze bevind zich onder de opkamer. Op de eerste etage zijn twee slaapkamers aanwezig en een badkamer. De ruime overloop biedt mogelijkheid tot het realiseren van een extra slaapkamer. Buiten is er een ruime overkapping en staat er een kweekkas.

De verkoper aan het woord:
“Mijn oom, geboren en getogen in dit huis, koesterde de authenticiteit en de ruimte. De diverse verbeteringen, zoals de muur van de linkerbuurman voor extra privacy, hebben bijgedragen aan het wooncomfort. De rustige omgeving, gevuld met steeds meer jonge gezinnen, maakt deze plek niet alleen historisch maar ook toekomstbestendig. En door diverse woningverbeteringen, wordt de buurt ook steeds mooier.”

Ontdek jouw toekomstige thuis!
Deze woning is meer dan stenen en muren; het is een verhaal, een erfgoed. Ben jij klaar om de volgende hoofdstukken van dit unieke verhaal te schrijven? Neem contact met ons op voor een bezichtiging en ontdek de mogelijkheden van deze vrijstaande woning in het historische hart van Oss!

Kenmerken en bijzonderheden:
- Bouwjaar 1925
- Woonoppervlakte: circa 124 m²
- Perceeloppervlakte: 745 m²
- Ruim perceel met veel ruimte en privacy rondom de woning
- Groen en fraai aangelegde tuin
- Er is een put en een grondwaterpomp met beregeningsinstallatie
- Mogelijkheden tot extra bebouwing op het perceel
- Authentieke en karakteristieke woning
- Kluswoning
- Ruime kelder
- Extra kippenhok waar vroeger kippen en pluimvee werden gehouden
- Op loopafstand van het centrum van Oss en alle voorzieningen
- Vrij parkeren in de straat
- Rustig gelegen in een woonwijk
- Drie slaapkamers (mogelijkheid om meerdere slaapkamers te creëren)
- Badkamer op de begane grond én op de eerste etage
- Airco op de begane grond
- Oplevering in overleg

Disclaimer: Deze tekst is opgesteld met zorg en aandacht voor detail. Wij adviseren echter potentiële kopers om zelf een inspectie uit te voeren en indien nodig een bouwkundig rapport te laten opstellen.


Video
Foto's en plattegronden


E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn