Verkopen Via Nikki

Het verkopen van een woning is een spannende aangelegenheid. Het inschakelen van de juiste hulp in dit proces is erg belangrijk. Vaak begint dat met het kiezen van een makelaar. In een persoonlijk gesprek kom ik graag kennis met je maken. Voor iedereen hebben we een pakket op maat. Samen bepalen we welke aanpak het beste bij jou en de woning die je verkoopt past. Klik hier om vrijblijvend een afspraak in te plannen.

Benieuwd naar onze werkgebieden? Klik dan hier. 

MAAK EEN AFSPRAAK

Alles is mogelijk

We bieden verschillende mogelijkheden aan en zorgen daarmee altijd dat we samen de dienstverlening kiezen die perfect aansluit bij jouw wensen en behoeftes als verkoper. Als we zeggen dat alles mogelijk is, dan bedoelen we ook echt alles. We kunnen jou als verkoper zijnde volledig ontzorgen en alles voor je regelen (en daar gaan we ver in), maar we kunnen ook afspreken dat je juist bepaalde aspecten in het verkoopproces zelf op zult pakken. 

Meer dan alleen makelaar
We kunnen je echt overal bij helpen. Ook bij de randzaken rondom de verkoop. Heb je bijvoorbeeld een tuin die niet op orde is? Is de woning niet schoon? Of is er achterstallig onderhoud in de woning? Ook bij het gunstig inrichten van de woning kunnen we helpen. We verzorgen zowel gehele inrichtingen als ook accessoire pakketten. Alles voor een optimale verkoop. Handig toch!

Service

Om ervoor te zorgen dat alles op rolletjes verloopt, werken we samen met verschillende professionele partijen. Denk hierbij aan een vastgoedfotograaf, een styliste, een NEN2580 inmeter, een financieel adviseur, een taxateur, een klusjesman, een schilder, een energielabel leverancier, een bouwkundige en zelfs een verhuisregisseur. Voor elk klusje hebben we onze vaste mensen. Fijn om daarop te kunnen rekenen.

Wij besteden veel tijd en aandacht aan onze opdrachten en kunnen je, indien gewenst, veel werk uit handen nemen. Bij ons ben je geen nummertje.  Een goede onderlinge communicatie vinden wij erg belangrijk. We zorgen dat alle ontwikkelingen en informatie rondom de verkoop (digitaal) inzichtelijk zijn. 

Kosten

Kies je ervoor om je woning Via Nikki te verkopen, dan maken we op voorhand duidelijke afspraken over de kosten en wanneer deze betaald zullen worden. Er zijn bijvoorbeeld kosten die op voorhand in rekening worden gebracht, dit zijn de opstartkosten, en er zijn kosten die juist achteraf verrekend zullen worden, als je woning ook daadwerkelijk verkocht is. Dit zijn de courtagekosten. 

We streven er altijd naar om een goede balans te creëren tussen de kosten voor onze dienstverlening en de kwaliteit die we graag leveren. Samen bepalen we wat een goed verkoopplan in voor jouw woning en jouw situatie. Door bij iedere woning een specifiek plan te maken, zorgen we er voor dat onze dienstverlening op jouw behoeftes is afgestemd en dat de kosten hiervoor passend zijn. 

Alle aandacht voor jou en je woning   

Ben jij benieuwd hoe we jou kunnen helpen? Plan dan snel een vrijblijvende waardebepaling in. We komen graag bij je langs om kennis te maken. Wil je liever eerst lezen hoe anderen onze dienstverlening hebben ervaren? Klik dan hier

Tot snel!


Gratis waardebepaling inplannen


 E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn