Diensten

Via Nikki Makelaardij biedt de volgende diensten aan in Oss, Heesch, Berghem en omgeving. 

MAAK EEN AFSPRAAK

Verkoopmakelaar
Voor iedereen hebben we een pakket op maat. Samen bepalen we welke aanpak het beste bij jou en de woning die je verkoopt past. Het verkopen van een woning is een spannende aangelegenheid. Het inschakelen van de juiste hulp in dit proces is erg belangrijk. Vaak begint dat met het kiezen van een makelaar. In een persoonlijk gesprek kom ik graag kennis met je maken. Voor iedereen hebben we een pakket op maat. Samen bepalen we welke aanpak het beste bij jou en de woning die je verkoopt past.

Meer dan alleen makelaar
We kunnen je echt overal bij helpen. Ook bij de randzaken rondom de verkoop. Heb je bijvoorbeeld een tuin die niet op orde is? Is de woning niet schoon? Of is er achterstallig onderhoud in de woning? Ook bij het gunstig inrichten van de woning kunnen we helpen. We verzorgen zowel gehele inrichtingen als ook accessoire pakketten. Alles voor een optimale verkoop. Handig toch! Meer weten?

Aankoopmakelaar
Vanaf het prille begin ben ik betrokken bij de zoektocht naar jouw droomwoning. Zoals een verkoopmakelaar de belangen van de verkoper behartigt, behartig ik die van jou als koper zijnde. Meer weten? 

Koopakte opstellen

Heb jij je woning verkocht zonder tussenkomst van een verkoopmakelaar en vind je het wel zo fijn om de koopakte door een professionele partij te laten opstellen? Heel verstandig. Meer weten?

Gratis zoekopdracht
Ben jij op zoek naar een woning in Oss en omgeving? Wil jij als eerste op de hoogte zijn van ons nieuwe aanbod?
Vul dan vrijblijvend zoekersprofiel in. We nemen contact op als we een woning hebben gevonden die bij jouw wensen past. Klik hier.


REVIEWS


E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn