Mijn verhaal

In 2014 heb ik mijn master burgerlijk recht aan de Radboud Universiteit in Nijmegen afgerond. Destijds was ik werkzaam bij een gemeente en vanuit die baan ben ik gaan solliciteren. Het plan was uiteraard om de juridische wereld in te stromen, maar dat liep toch even anders. En dat is maar goed ook.

Via social media stuitte ik op een vacature bij een makelaarskantoor in Oss. Wat werd ik daar enthousiast van! Daar begon mijn verhaal als makelaar. Sinds 2015 ben ik werkzaam in de makelaardij en sinds 2017 ben ik volledig mijn eigen portefeuille gaan beheren. Inmiddels heb ik als makelaar meer dan 200 particuliere woningen verkocht en aangekocht, variërend van appartementen tot grote vrijstaande woonboerderijen. Mijn kracht in de bemiddeling is het aannemen van een professionele houding en tegelijkertijd zorgdragen voor een gemoedelijke sfeer, zowel bij de verkopende als bij de kopende partij. Een woning is niet 'een paar stenen' die je (ver)koopt, het is je thuis.

De ervaring die ik de afgelopen jaren heb opgedaan zet ik nu via mijn eigen bedrijf in om mensen te helpen bij het verkopen, aankopen of verhuren van een woning. Dit doe ik dagelijks met heel erg veel plezier. 


PLAN EEN KENNISMAKING

 

Over ons

Nikki van Uden

Nikki van Uden

Professioneel

Samen gaan we voor resultaat. Van mij mag je een professionele houding verwachten. Ik ben altijd goed voorbereid en als meester in de rechten ben ik ook zeer nauwkeurig. Belangrijk vind ik het om mijn medemens nooit uit het oog te verliezen. Ik voel me er persoonlijk verantwoordelijk voor om het gewenste resultaat te behalen.

Persoonlijk

Als geboren en getogen Ossenaar kan ik mijn stad en de directe omgeving zeer waarderen. In mijn vrije tijd kan ik dan ook erg genieten van een etentje in het gezellige centrum, met een goede wijn of een bijpassend speciaalbier. Verder ga ik graag wandelen op Herperduin en met mooi weer ben ik geregeld op het water te vinden. De Gouden Ham is echt een pareltje voor water(sport) liefhebbers.

Vrijwilliger

Als lid van het team vrijwilligers van de Rechtswinkel Bernheze ben ik iedere dinsdagavond te vinden in De Pas in Heesch. Ik vind het erg leuk en fijn om mijn juridische kennis in te zetten om mensen te helpen voor wie de drempel te hoog is om commerciële juridische hulp in te schakelen.


Studio Zeldenrust 

Wij zijn gevestigd aan de rand van het centrum van Oss, in de levendige Kruisstraat, bij Studio Zeldenrust. Gebouwd tegen de gelijknamige molen. Dit rijksmonument waar de studio tegenaan rust stamt uit 1860 en heeft een rijke historie. Het is een prachtige en inspirerende plek met een prettige lichtinval, harmonieus materiaalgebruik, mooie architectuur en inrichting. 

Kom gerust eens langs om een kijkje te nemen! 

Studio Zeldenrust 
Kruisstraat 37A, Oss

  • CF4A0278-Pano-2-bewerkt(BM)
  • Via Nikki Makelaardij - Oss en Omgeving - OSS - HEESCH - BERGHEM - LITH - RAVENSTEIN - MAKELAAR - MAKELAARDIJ - AANKOOPMAKELAAR
  • Via Nikki Makelaardij - Oss en Omgeving - OSS - HEESCH - BERGHEM - LITH - RAVENSTEIN - MAKELAAR - MAKELAARDIJ - AANKOOPMAKELAAR
  • Via Nikki Makelaardij - Oss en Omgeving - OSS - HEESCH - BERGHEM - LITH - RAVENSTEIN - MAKELAAR - MAKELAARDIJ - AANKOOPMAKELAAR


MAAK EEN AFSPRAAK

E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn