Aankoopmakelaar Oss 

Bij het kopen van een woning komt veel kijken. Het gaat niet alleen om de prijsstelling of de onderhandelingen. Als ervaren aankoopmakelaar kan ik je veel tijd, energie en regelwerk besparen. Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om de juiste stappen te nemen bij het kopen van een woning. Een huis kopen is een grote investering en daarom wil je zeker weten dat je een weloverwogen beslissing maakt. 

Zowel juridisch als bouwkundig sta je sterker in je schoenen. De verkopend makelaar is er om de belangen van de verkoper te behartigen. Daarom is het belangrijk dat jij als koper ook een expert aan jouw zijde hebt.

Ik schets een reëel beeld van de mogelijkheden en ook van de minder haalbare zaken. Dit doe ik met deskundigheid, op een persoonlijke manier, maar vooral ook met heel veel enthousiasme. Wij nemen de tijd om te luisteren naar jouw wensen en behoeften, zodat we samen op zoek kunnen gaan naar jouw ideale woning.

Onze lokale kennis van de markt is van onschatbare waarde bij het kopen van een woning. Wij kennen de omgeving als geen ander en weten precies welke wijken en buurten het beste bij jou passen. Daarnaast hebben wij de juiste connecties met andere onder andere makelaars, taxateurs, bouwkundige keurders, klusjesmannen, stylisten en notarissen en kunnen wij jou daarom het beste aanbod voorleggen en de juiste connecties leggen.

Vanaf het prille begin ben ik betrokken bij de zoektocht naar jouw droomhuis. Zoals een verkoopmakelaar de belangen van de verkoper behartigt, behartig ik die van jou als koper zijnde.

Ons werkgebied betreft onder andere de gemeente Oss, 's-Hertogenbosch, Uden en Heesch (Bernheze). 

Lees hier hoe anderen onze dienstverlening hebben ervaren.

PLAN EEN KENNISMAKING


Volledig pakket

Samen kopen we jouw droomwoning. Ik zoek met je mee naar een geschikte woning, zorg dat ik voor jou een plekje bij de bezichtigingen bemachtig en als jij de woning wilt kopen, dan zetten we samen alles op alles om dit te realiseren. Je kunt gedurende het hele proces alles aan mij overlaten. 

1. Zoekopdracht in kaart brengen.
2. Bezichtigingen (inplannen en mee gaan tijdens de bezichtigingen).
3. Aankoopstrategie (berekenen en beredeneren wat een goed bod is en onder welke voorwaarden).
4. Koopakte controleren.
5. Advies inzake notaris, taxateur, bouwkundige keurder en financieel adviseur.
6. Notaris: controleren van de juridische documenten.
7. Eindinspectie en overdracht bij de notaris.
8. Nazorg (ook na de sleuteloverdracht kun je bij mij terecht met al je vragen).

Kosten
De verrekening van de courtagekosten vindt plaats bij de notaris op de dag van de overdracht van de woning. 
Kies je voor mij als aankoopmakelaar, dan betaal je een vast, vooraf afgesproken, tarief dat geldt voor de gehele begeleiding. Wel zo duidelijk en overzichtelijk. Ben je benieuwd naar de specifieke kosten in jouw situatie? Neem dan vrijblijvend contact op.


Basis pakket


Wil jij graag goed voorbereid de bezichtigingen ingaan, onderbouwd advies krijgen inzake bieding(en) en een makelaar hebben die namens jou alle belangrijke stukken controleert (bijvoorbeeld de koopakte en de stukken van de notaris), maar doe je verder alles graag zelf, dan is het basis pakket een goede keuze voor jou.

1. Advies op voorhand: waar moet je bij deze specifieke woning tijdens de bezichtiging op letten?
2. Aankoopstrategie (berekenen en beredeneren wat een goed bod is en onder welke voorwaarden).
3. Koopakte controleren.
4. Advies inzake notaris, taxateur, bouwkundige keurder en financieel adviseur.
5. Notaris: controleren van de juridische documenten.

Kosten
Bij deze dienstverlening betaal je op voorhand € 500,-. Hiervoor kun je voor vijf woningen gebruik maken van deze dienst.
Heb je na vijf woningen nog steeds hulp nodig, dan kun je voor € 300,- informatie voor vijf extra woningen bijkopen.

Bij een succesvolle aankoop met behulp van mijn advisering wordt er bij de notaris nog een bedrag van € 450,- (inclusief BTW) in rekening gebracht. Dit bedrag hoef je dus alleen te betalen als het huis ook daadwerkelijk is aangekocht.

Wat is het verschil tussen het basis pakket en het volledige pakket?
Als aankoopmakelaar sta ik je met het volledige pakket bij gedurende het gehele koopproces. Dit betekent dat ik mee zoek naar een geschikte woning, de afspraken voor je plan en dat ik mee ga naar bezichtigingen en de onderhandelingen voor je voer. Deze dienst is een stuk uitgebreider dan die van het basispakket. Bij het basispakket help ik je namelijk op afstand. Dit pakket kan geschikt voor je zijn, als je veel zelf wilt en kunt doen, maar net die extra steun wilt hebben die voor jou het verschil kan maken in het kopen van de woning. 
 

E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn