Bouwkundige keuring 

Een bouwkundige keuring ( ook wel bouwtechnische keuring genoemd) geeft je meer duidelijkheid over de bouwkundige staat en eventuele verborgen gebreken van de woning en wordt vaak ingezet als men een woning gekocht heeft. Zo krijg je meer zekerheid over de staat van de woning en voldoe je als koper aan je onderzoeksplicht. Maar er zijn meer redenen om een bouwkundige keuring uit te laten voeren. 

Zorg dat je zelf bij de keuring aanwezig kunt zijn. Op die manier krijg je direct al een indruk van de conditie van de zaken waarop gelet wordt tijdens de bouwkundige keuring. Je krijgt vaak veel nuttige tips van de keurder en je bent in de gelegenheid om (technische) vragen over de woning te stellen. Zo leer jij je nieuwe woning goed kennen en is een keuring, ook als er geen gebreken zijn aan de woning, altijd heel nuttig.

Via onderstaand formulier kun je een bouwtechnische keuring aanvragen bij Homekeur. Homekeur werkt landelijk en in elke regio hebben zij een inspecteur die bekend is met de plaatselijke en lokale gebreken en ruimschoots ervaring heeft in de regio. Als het gaat om het plannen van een bouwkundige keuring, dan adviseren wij deze partij. De kosten voor de keuring bedragen € 389,-.

Na afloop van de keuring wordt het resultaat daarvan vastgelegd in een bouwkundig rapport

E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn