De Spiering 6 te Schaijk 

Vraagprijs: € 695.000,- k.k.

VERKOCHT

Je eigen stukje groen paradijs in Schaijk: unieke vrijstaande semi-bungalow

Deze vrijstaande semi-bungalow uit 1973 biedt een unieke combinatie van ruimte, functionaliteit en de vrijheid van een royaal perceel. Met circa 170 m² aan woonoppervlakte en nog eens circa 60 m² aan veelzijdige ruimte op de verdieping, kom je hier niet zomaar ruimte te kort. Laat je verrassen door de fraai aangelegde tuin, de lichte woonkamer en de mogelijkheden die deze woning te bieden heeft.

Een statige dubbele voordeur heet je welkom in deze prachtige woning.

De Verkopers Vertellen:
De huidige bewoners koesteren dit huis al sinds de eerste steen werd gelegd in 1973. Van een vijfkoppig gezin tot een plek van rust voor twee, dit huis heeft hen al die jaren met plezier omarmd. De wijk wordt liefkozend 't Gooi van Schaijk genoemd, vanwege de ruime opzet en de groen- en bosrijke omgeving. Vogels fluiten er vrolijk op los, en soms komen nieuwsgierige eekhoorns of egeltjes op bezoek.

Groen paradijs
Deze woning is uniek in zijn hoekligging, weg van het verkeer, met een weelderige tuin zonder inkijk van buren. Met zijn groene weelde, goed onderhouden borders en voldoende privacy is de tuin een oase van rust. De vrijstaande garage met een elektrische sectionaaldeur en berging bieden niet alleen ruimte voor je auto, maar ook voor al je opslagbehoeften. De ruime oprit biedt voldoende parkeergelegenheid voor meerdere auto's.

De buurt is niet alleen vriendelijk en sociaal, maar ook betrokken en veilig met een buurtapp voor extra contact. Bovendien bevindt het huis zich op slechts 10 minuten loopafstand van het bruisende centrum van Schaijk, waar winkels en horecagelegenheden op je wachten.

Van buiten naar binnen
Na een dag in de fraai aangelegde tuin te hebben doorgebracht, kom je via de praktische bijkeuken met witgoedaansluitingen en pantry achterom binnen. De aparte woonkeuken, die je optioneel bij de woonkamer kunt betrekken, vormt het hart van het huis en biedt een warme plek voor familiebijeenkomsten en gezellige diners. Vanuit de keuken betreed je de woonkamer. Hier ervaar je direct de ruimtelijke sfeer en een grote hoeveelheid natuurlijke lichtinval.

Levensloopbestendig wonen
Deze woning heeft potentie in overvloed. Met maar liefst drie slaapkamers op de begane grond is er genoeg ruimte voor het hele gezin. De aanwezigheid van een badkamer en apart toilet op de begane grond voegen extra gemak toe. De woning is ingedeeld om volledig op de begane grond te kunnen wonen. De levensloopbestendigheid van de woning biedt gemoedsrust voor de toekomst.

Ontdek de Mogelijkheden:
Opmerkelijk is dat de woning eerst een plat dak had en in 1989 een kap met dakpannen heeft gekregen, waardoor er een extra verdieping is ontstaan. Hier tref je een vierde slaapkamer en nog circa 60 m2 vrij in te delen ruimte.

Kenmerken en bijzonderheden:
- bouwjaar: 1973
- woonoppervlakte: circa 170 m2 exclusief circa 60 m² vrij in te delen ruimte op de verdieping
- perceeloppervlakte: 1.232 m² (1.171 m2 en 61 m2 later bijgekochte grond)
- groene, fraai aangelegde en goed onderhouden tuin rondom de woning
- beregeningsinstallatie in de tuin
- vrijstaande garage met elektrische sectionaaldeur en berging
- ruime oprijlaan met parkeerruimte voor meerdere auto's
- statige dubbele voordeur
- ruime en lichte woonkamer
- aparte woonkeuken die optioneel bij de woonkamer de betrekken is
- achterom kom je binnen via de praktische bijkeuken met witgoedaansluitingen en pantry
- levensloopbestendig wonen: op de begane grond zijn drie slaapkamers, de badkamer en een apart toilet
- de woning was eerst voorzien van een plat dak (bungalow) en in 1989 hebben de bewoners er een kap met dakpannen op geplaatst (semi-bungalow)
- op de verdieping is een vierde slaapkamer en circa 60 m2 vrij in te delen extra ruimte
- oplevering in overleg

Dit huis heeft het allemaal: ruimte, comfort, privacy en een prettige buurt. Met potentie voor levensloopbestendigheid is dit jouw kans om je droomhuis te creëren. En alsof dat nog niet genoeg is, is er zelfs een robotmaaier inbegrepen om je gazon moeiteloos te onderhouden.

Interesse? Laat het ons weten, we laten de woning graag aan je zien.

Video 


Foto's en plattegrondenE-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn