Baronie 25 te Oss

VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD

Vraagprijs € 310.000,- k.k.

Thuiskomen in Ussen: jouw nieuwe thuis omringt door groen

Zie jij je ook al thuiskomen in deze sfeervolle woning in de geliefde wijk Ussen? In een autoluwe straat in de groene woonwijk Ussen bevindt zich deze instapklare en uitstekend verzorgde woning. Dit huis heeft een karaktervolle uitstraling, terwijl het tegelijkertijd van alle moderne gemakken is voorzien. De tuin, waar je van veel privacy geniet op het gewilde zuiden, is een fijne en zonnige plek waar je elke dag opnieuw van kunt genieten.

Fijne locatie
Wat maakt deze woning zo uniek? Het is niet alleen de woning zelf die indruk maakt, maar ook de ligging. In het najaar van 2016 zijn de huidige bewoners hier komen wonen en ze vielen toen al snel voor de charme van de locatie. Met een ideale ligging aan de randweg van Oss, zijn belangrijke uitvalswegen goed bereikbaar. Maar wat deze plek echt bijzonder maakt, is het omringende groen, de nabijheid van een mooi park, weilanden en het poldergebied. Dit bereik je al door slechts de straat uit te lopen. Bovendien heb je door de ligging van de woning in de straat aan de achterzijde vrij uitzicht over de Peellaan.

Sfeervolle tuin
De sfeervolle tuin op het zuiden voegt veel toe aan het woongenot. Van de vroege lente tot de zomer geniet je hier volop van de natuur om je heen. Vogeltjes fluiten, af en toe spot je een eekhoorn en in het voorjaar bloeit de prachtige seringenboom met haar geurige bloemen. Privacy en geborgenheid worden verzorgd door deze boom en de nieuwe overkapping biedt schaduw op warme dagen. De grote raampartij, aan zowel de voor- als achterzijde, zorgt voor veel lichtinval en een prettig doorzon karakter tussen deze tuinen door.

Met zorg verbeterd
Dit huis heeft door de jaren heen een warme en uitnodigende sfeer gekregen. De huidige eigenaren hebben de woning met veel liefde en zorg gemoderniseerd en onderhouden. Elk jaar valt er wel wat op te sommen. Zo is in 2016 direct de cv ketel vervangen met een slimme thermostaat, in 2017 een nieuwe keuken geplaatst en is de meterkast uitgebreid. Het jaar daarop zijn er verbeteringen in de tuin aangebracht, zoals een nieuwe schutting en zijn beide tuinen opnieuw bestraat. Het jaar 2020 stond in het teken van gezinsuitbreiding, hiervoor is de kinderkamer zowel aan de binnen- als buitenzijde opgeknapt. Last but not least: in 2022 is een prachtige Douglas overkapping met inbouwspots gerealiseerd. Kortom, elk jaar is elk detail met zorg aangepakt. Het resultaat mag er zijn, want met al deze inspanningen is het een huis geworden waarin je alleen maar hoeft binnen te stappen en je meteen een warm ‘thuisgevoel’ krijgt.

Levendige buurt
De buurt waarin dit huis zich bevindt, is een bruisende mix van verschillende bewoners: van gepensioneerde stellen tot jonge gezinnen. Contact leggen gaat hier gemakkelijk. De jaarlijkse straatspeeldag en nieuwjaarsborrel zorgen voor een fijn contact met de buren. In het nabijgelegen park zijn fietsers, wandelaars en/of spelende kinderen. Kortom, een gezellige buurt om in te wonen.

Kenmerken en bijzonderheden:
- Bouwjaar: 1979
- Woonoppervlakte: circa 90 m2
- Perceeloppervlakte: 111 m2
- Energielabel: C
- Cv-ketel: HR- toestel Nefit Proline 2016 (eigendom)
- In 2017 is de keuken in zijn geheel vernieuwd en is de meterkast uitgebreid
- In 2017 en 2018 zijn de voor- en achtertuin opnieuw bestraat en is er aan de voorzijde een buitenkraantje geplaatst
- In 2020 is het binnen- en buitenschilderwerk van de kozijnen gedaan  en is de dakkapel vernieuwd met duurzame Trespa platen
- Verder zijn er in 2020 natuurstenen  dorpels  geplaatst, is heel de woning voorzien van nieuw schakelmateriaal en vensterbanken, is de kinderkamer deels opnieuw gestuct  en de bovenverdieping voorzien van een nieuwe laminaatvloer
- In 2021 is ook de begane grond voorzien van een nieuwe laminaatvloer
- In 2022 is de overkapping met duurzaam EPDM dakbedekking en inbouwspots in de tuin geplaatst en is de tuin voorzien van een nieuwe schutting met poort
- In 2023 is er binnen opnieuw geschilderd en zijn de leidingen in de badkamer vervangen
- De vliering biedt nog veel opslagruimte en eventueel de mogelijkheid om een vaste trap te maken (betonnen verdiepingsvloer)
- Gelegen in een populaire en kindvriendelijke wijk met voldoende parkeergelegenheden
- Oplevering in overleg

Deze karaktervolle tussenwoning in de geliefde Osse wijk Ussen biedt modern comfort met een zonnige tuin op het zuiden en een groene omgeving. Het huis is met liefde onderhouden en gemoderniseerd. Mis deze kans niet en neem contact met ons op voor een bezichtiging. We laten je de woning graag zien!

Vide0Foto's en plattegrondtekeningen


E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn