Sonniusstraat 17 te Heesch 

VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD 

Vraagprijs: € 440.000,- k.k.

Twee-onder-een-kapwoning in Heesch met alle ruimte die je zoekt

Zie jij jezelf al thuiskomen in deze twee-onder-een-kapwoning in Heesch? Een huis dat niet alleen ruimte ademt, maar ook comfort en mogelijkheden biedt voor het hele gezin. We vertellen je graag meer over dit fijne (t)huis.

Genieten van het buitenleven
De woning is gelegen op een ruim perceel van 375 m². De diepe achtertuin biedt niet alleen privacy maar ook meerdere zitplekken en voldoende ruimte voor een trampoline én een zwembad. Een overkapping aan de woning maakt het mogelijk om het hele jaar door van het buitenleven te genieten.

Ruimte en modern comfort
Deze gezinswoning biedt ruimte voor iedereen. Met vier slaapkamers op de eerste etage en zelfs een vijfde slaapkamer op zolder, is er voldoende plek voor het hele gezin. Daarnaast is er ook nog veel plek voor opslag. En voor wie dat wenst is er de mogelijkheid om de badkamer te vergroten.

Ook beneden is er ruimte genoeg. De extra ruimte die de uitbouw biedt kan dienen als speelhoek, leeshoek, gamehoek of zelfs als studieruimte. De keuken, een combinatie van modern comfort en klassieke uitstraling, is ruim en voorzien van hoogwaardige inbouwapparatuur. Ook de woonkamer is royaal, perfect voor gezellige avonden en familiebijeenkomsten.

Extra pluspunten
Deze woning heeft meer te bieden dan je op het eerste gezicht zou denken. De garage is omgebouwd naar praktijk aan huis en kan dienen voor verschillende beroepen. Voor extra gemak is hier zelfs een toiletruimte, afvoer en water gerealiseerd. Een zeldzame luxe voor ondernemers en thuiswerkers.

Met 14 zonnepanelen op het dak en airco op de eerste etage is comfort gegarandeerd. Tel daarbij op de gedeeltelijk kunststof kozijnen, recent geschilderde houten kozijnen (2022), het dubbel glas (deels HR++ glas) en de rolluiken. Dat is wonen met oog voor comfort én duurzaamheid.

Renovaties en Verbeteringen
De huidige bewoners hebben met liefde en zorg hun thuis onderhouden. Nadat zij in december 2010 de sleutel hadden ontvangen werden de cv-ketel, elektra en groepenkast volledig vernieuwd. De indeling van de verwarming beneden is aangepast voor een perfect verwarmde woonkamer. Alle muren en plafonds werden in 2011 vervangen en gestukt, en de keuken onderging eveneens een transformatie. De zolder is grotendeels geïsoleerd, en de 14 zonnepanelen werden in 2020 toegevoegd. Een schuifpui beneden maakt het plaatje compleet.

De omgeving
De woning bevindt zich in het gezellige Heesch, waar alle voorzieningen op loopafstand te vinden zijn. Het centrum is vlakbij, en het nabijgelegen Den Berg biedt een klein bos, speeltuin en dierenweide in één. Ideaal voor kinderen om te spelen of een ontspannen boswandeling te maken. De buren en buurtbewoners zijn vriendelijk en staan voor elkaar klaar.

Kenmerken en bijzonderheden:
- Bouwjaar 1971
- Woonoppervlakte: circa
- Vrijstaande garage/praktijkruimte: circa
- Perceeloppervlakte: 375 m²
- Energielabel C
- Cv-ketel: Remeha Calenta (2010)
- Zonnepanelen 2020 (14 stuks)
- Gedeeltelijk kunststof kozijnen
- Houten kozijnen geschilderd in 2022
- Dubbel glas, deels HR++ glas
- Vier slaapkamers op de eerste etage
- Vijfde slaapkamer op zolder
- Ruime en moderne keuken met klassieke look en inbouwapparatuur (2010)
- Ruime woonkamer
- Alle elektra vernieuwd (2010)
- Alle wanden en plafonds aangepakt (2010)
- Vernieuwde groepenkast (2010)
- Zeer diepe achtertuin
- Overkapping aan de woning
- De voormalig garage is in 2017 omgebouwd naar praktijkruimte (met afvoer, water en toilet)
- Oplevering in overleg

Is dit de woning waar jij naar op zoek bent. Mis deze kans niet en neem contact met ons op voor een bezichtiging. We laten je de woning graag zien!


Video
Foto's en plattegronden


E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn