Verhuurbemiddeling

Bij het verhuren van een woning komt aardig wat kijken en het kan lastig zijn om hier zelf je weg in te vinden. Met welke wetgeving heb je bijvoorbeeld te maken en welke soorten huurovereenkomsten bestaan er? Hoeveel huur kun je vragen en hoe maak je de keuze voor de beste huurder? Ik help je hier graag bij! 

Benieuwd naar hoe klanten onze dienstverlening hebben ervaren? Klik hier.

Wat doe ik voor je:

1. Oriënterend gesprek:
We bespreken onder andere welke mogelijkheden om te verhuren zijn er, met welke wetgeving je rekening moet houden, of het rendabel is om je woning te verhuren en wat je van de verdere dienstverlening kan verwachten.
2. Woning plaatsen:
Ik verzamel de juiste gegevens van de woning, zorg voor een goede presentatie en dat de woning op de juiste plekken geadverteerd wordt. 
3. De juiste huurder:
Van alle aanmeldingen die binnenkomen, zorg ik dat ik de juiste huurder voor jou selecteer. Dit doe ik door een uitgebreide screening uit te voeren. Zo weet jij zeker dat je te maken hebt met een betrouwbare huurder die zijn betalingsverplichtingen na gaat komen. 
4. Huurovereenkomst:
Ik stel de huurovereenkomst op en zorg dat de juiste afspraken en clausules hierin zijn opgenomen. Ook verzorg ik dat de overeenkomst door beide partijen wordt ondertekend. 
5. Voorinspectie, eindinspectie en sleuteloverdracht:
Ik verzorg, indien er al een huurder in de woning zit, de voorinspectie. Zo weet je huidige huurder precies hoe de woning achtergelaten dient te worden alvorens de volgende huurder de sleutel krijgt. Ook zorg ik voor de eindinspectie op de dag dat de nieuwe huurder de sleutel krijgt. Ik leg nauwkeurig de staat van de woning op die dag vast, zodat het duidelijk is hoe de woning bij beëindiging van de huur weer achtergelaten dient te worden. 
6. Nazorg:
Loop je tussentijds tegen zaken aan, dan ben ik natuurlijk bereikbaar om je te adviseren hoe je hier het beste mee om kunt gaan.

Kosten

Voor de totale dienstverlening betaal je een bedrag van één keer de kale maandhuur met een ondergrens van € 750,- (inclusief BTW). Uiteraard is het ook bespreekbaar om maatwerk te leveren en bovenstaande diensten los af te nemen. Neem gerust contact op om de mogelijkheden hiervoor te bespreken. 

E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn