Oude Wei 27 te Oss

Vraagprijs € 430.000,- k.k. - VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD - 

Duurzame hoekwoning in de Osse wijk Ussen
Deze hoekwoning is gelegen in de fijne en groene wijk Ussen! Dit huis heeft vele pluspunten: een groene tuin met volop privacy, vele moderne voorzieningen, een ruime inpandige garage met eindeloze opties en een dubbele oprit. Met een energielabel A+ is de woning uiterst duurzaam.

Duurzaamheid voorop: een toekomstbestendige woning
Deze woning beschikt ook over talloze duurzame verbeteringen die het wooncomfort naar een hoger niveau tillen. Met dubbel glas, vloerisolatie, muurisolatie en niet minder dan 26 zonnepanelen (11 uit 2018 en 15 gloednieuw van 2023) is energiebesparing een gegarandeerd feit. Bovendien is er in 2023 een hybride warmtepomp geïnstalleerd, waardoor je niet alleen het milieu helpt, maar ook je energierekening aanzienlijk verlaagt.

Veelzijdigheid ten top: een garage met mogelijkheden
Stel je voor, een ruime garage van maar liefst 28 m², inpandig bereikbaar en voorzien van een handige smeerput. Deze multifunctionele ruimte biedt onbegrensde mogelijkheden, zoals het creëren van een kantoor aan huis. Werk aan je passies zonder de deur uit te hoeven!

Optimale indeling: drie ruime slaapkamers en een moderne badkamer
Op de eerste etage vind je twee ruime slaapkamers, en op de tweede etage bevindt zich een derde, evenzo ruime slaapkamer. Indien gewenst, kunnen daar zelfs twee ruime slaapkamers van gemaakt worden! En de oude badkamer? Die is omgetoverd tot een handige wasruimte, waardoor je geen last meer hebt van overvolle wasmanden.

De moderne badkamer op de eerste etage is voorzien van alle gemakken, zoals een ligbad, douche, toilet, wastafel met meubel, en vloerverwarming. Hier kun je volledig tot rust komen na een lange dag.

Tuinliefhebbers opgelet: een groene oase met veranda
Voor wie van groen en privacy houdt, is de tuin van deze hoekwoning een waar paradijs. De tuin is in 2019 vernieuwd en biedt een prachtige mix van planten en bloemen. Het is een heerlijke plek om te ontspannen en te genieten van het buitenleven.

Daarnaast heeft de tuin een veranda direct aan de woning, waar je het hele jaar door van de buitenlucht kunt genieten. De achtertuin is gelegen op het oosten en is gemakkelijk bereikbaar via de garage én via een achterom.

Ruimte voor het hele gezin: comfortabel wonen op een riant perceel
Met een woonoppervlakte van circa 127 m² en een perceeloppervlakte van maar liefst 254 m², is er voldoende ruimte voor het hele gezin. Parkeren is bovendien een eitje met een royale oprit waar je gemakkelijk twee auto's naast elkaar kunt parkeren.

Kenmerken en bijzonderheden:
- Bouwjaar: 1982
- Woonoppervlakte: circa 127 m²
- Perceeloppervlakte: 254 m²
- Energielabel A+ (geldig tot 27-06-2033)
- Dubbel glas, vloerisolatie (2021), muurisolatie (2021), 11 zonnepanelen (2018), 15 zonnepanelen (2023), hybride warmtepomp (2023)
- In 2019 is de tuin aangepakt
- In 2020 is het buitenschilderwerk gedaan (in eigen beheer)
- In 2021 is er een nieuw kozijn inclusief voordeur geplaatst aan de voorzijde van de woning
- In 2022 is het dakleer van het dak van de garage opnieuw opgebrand (in eigen beheer)
- In 2023 is de meterkast aangepast naar 3 fasen (omwille de zonnepanelen en EV laden)
- De ruime garage (circa 28 m²) is inpandig bereikbaar en voorzien van een smeerput
- Op de eerste etage zijn twee (ruime) slaapkamers
- Op de tweede etage is een derde (ruime) slaapkamer (hier zijn ook twee slaapkamers van te maken)
- Op de eerste etage is de oude badkamer aangepast naar een wasruimte
- De badkamer is modern en voorzien van een ligbad, douche, toilet, wastafel met meubel en vloerverwarming
- De achtertuin met veranda biedt veel privacy, is gelegen op het oosten en is zowel bereikbaar via de garage als via een achterom
- Dubbele oprit met ruimte om twee auto’s naast elkaar te plaatsen
- Oplevering in overleg

Interesse? Laat het ons weten, we laten de woning graag aan je zien.


Video

 


Foto's en plattegronden

E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn