Burgemeester Ploegmakerslaan 60 te Oss

VERKOCHT 

Vraagprijs: € 315.000,- k.k.

Moderne en energiezuinige tussenwoning in Oss
Deze moderne en energiezuinige woning biedt een warm thuisgevoel, een gezellige buurt en een prachtig aangelegde groene tuin met overkapping. Met alle voorzieningen om de hoek en een speeltuin naast de deur, is dit een topwoning. Vooral de onverwachte ruimte zal je verrassen!

Ruimte en modern comfort
In 2020 is deze woning liefdevol gemoderniseerd en verduurzaamd tot een energiezuinig label A. De ruime en moderne woonkeuken, gelegen in de uitbouw aan de achterzijde, vormt het hart van dit huis. Hier geniet je van gezellige diners en knusse ontbijtjes met het gezin.
Op de eerste etage vind je drie comfortabele slaapkamers en een badkamer met douche en toilet. Wat deze woning extra bijzonder maakt, is de riante overloop die momenteel dienstdoet als wasruimte. Hier schuilt zelfs de mogelijkheid om een vierde slaapkamer te realiseren.
Via de vlizotrap bereik je de zolder, waar meer dan genoeg ruimte is om je spullen op de bergen.

Verkopers aan het woord
De huidige bewoner vertelt vol enthousiasme over de woning: "Sinds begin mei 2020 genieten wij hier van de ruime oppervlakte en de prachtige tuin. Het voelt heerlijk om thuis te zijn, vooral omdat we het huis naar onze eigen smaak hebben opgeknapt. Bovendien zijn alle voorzieningen binnen handbereik, van winkelcentrum Ruwaard tot het station op loopafstand."

Pluspunten
Dit huis onderscheidt zich van de rest in de buurt. De vorige eigenaar heeft enkele slimme aanpassingen gedaan, zoals het verbouwen van de trap, wat heeft geleid tot een ruimere en meer open ruimte in de woonkamer. De uitbouw van de woonkeuken voegt nog meer waarde toe aan de woning, waardoor je keuze hebt tussen de keuken en de woonkamer voor maaltijden en ontspanning. Ook de ruime achtertuin met overkapping, berging en achterom voegen extra waarde toe.

Alles voor het Perfecte Plaatje
Deze woning heeft al een flinke upgrade gehad. Zo is de zolder geïsoleerd, is er een nieuwe badkamer en toilet geplaatst, en zijn alle wanden strak gestuukt en fris geschilderd. Ook de tuin is compleet vernieuwd, inclusief een terras met solide gelegde GeoCeramica tegels. Kortom, alles is met zorg aangepakt.

Fijne buurt
De straat is rustig, met alleen bewonersverkeer. Een gemoedelijke sfeer kenmerkt de omgang tussen buren, die elkaar graag een handje helpen. Pakketjes worden zonder aarzeling aangenomen, en er heerst een positieve betrokkenheid bij elkaars welzijn. De nabijheid van het treinstation is een bonus, zonder dat je last hebt van treingeluiden.

Kenmerken en bijzonderheden:
- Bouwjaar: 1955
- Woonoppervlakte: circa 103 m²
- Perceeloppervlakte: 159 m²
- Energielabel A
- Woning volledig voorzien van glad stuukwerk
- Ruime woonkeuken in de uitbouw aan de achterzijde
- Fraai aangelegde tuin, met veranda en berging (bereikbaar via een achterom)
- Ruime woonkamer
- Drie slaapkamers op de eerste etage
- Ruime overloop met witgoedaansluitingen
- Mogelijkheid realiseren vierde slaapkamer op de eerste etage
- Badkamer met douche en toilet op de eerste etage
- Extra opslagruimte op de zolder (bereikbaar per vlizotrap)
- CV- ketel: Intergas 28/24 CW4 (2023)
- Vrij parkeren in de directe omgeving van de woning
- Alle voorzieningen zoals winkels en treinstation Oss West op korte afstand
- Oplevering in overleg

Interesse? Laat het ons weten, we laten de woning graag aan je zien.

VideoFoto's en plattegrondenE-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn