Succesvol verkocht en aangekocht Via Nikki - Oss en omgeving

Hieronder vind je een overzicht van de recent verkochte, verhuurde en aangekochte woningen waarvoor Via Nikki Makelaardij is ingeschakeld. Indien we een review hebben ontvangen, is deze zichtbaar bij de betreffende opdracht.

PLAN EEN KENNISMAKING


Woningen 2022 - 2023

Purperbeer 31 te Oss

Purperbeer 31 te Oss

Aangekocht in februari 2024

Review klant (Funda)

Heel fijn en goed contact, goede afspraken en communicatie. Ze houdt heel veel rekening met persoonlijke wensen. Alle afspraken goed nagekomen. Zeer vriendelijk.

Sonniusstraat 17 te Heesch

Sonniusstraat 17 te Heesch

Verkocht in februari 2024

Review klant (Funda)

Nikki heeft ons zeer fijn begeleidt in de verkoop van ons huis. Ze schetste een zeer realistisch beeld van de mogelijke opbrengst en gaf een helder beeld van de aanpak. Ze was zeer goed bereikbaar, gaf elke keer een update als er kijkers waren geweest en geeft je het vertrouwen dat het goed als wij als verkopers onzeker waren. Kortom wij zijn zeer tevreden! Iedereen die een betrokken makelaar wenst raden we Nikki aan.

Katwijkstraat 47 te Oss

Katwijkstraat 47 te Oss

Verkocht in januari 2024

Opaalweg 10 te Oss

Opaalweg 10 te Oss

Verkocht in december 2023

Review klant (Google en Funda)

Nikki heeft mij geweldig geholpen bij de verkoop van mijn woning. En supersnel ook: negen bezichtigingen in drie dagen tijd, en de woning heeft alles bij elkaar nog geen volledige week te koop gestaan. Ze is zeer vindingrijk en communicatief, hield me perfect op de hoogte van elke belangrijke stap en ontwikkeling. Nikki heeft blijkbaar een uitstekende kijk op de woningmarkt, ik ben blij dat ik daar van heb kunnen profiteren. Als bonus heeft ze me ook geadviseerd bij het bieden op mijn nieuwe woning; ook van die kant heb ik de vruchten geplukt van onze samenwerking. Een gouden greep dus om met haar in zee te gaan.

Baronie 25 te Oss

Baronie 25 te Oss

Verkocht in december 2023

Review klant (Google en Funda)

Het contact met Nikki verliep erg prettig dankzij de korte lijntjes. Ze gaf ons tijdens het aanmeld proces steeds weer een update. Wat erg prettig is, gezien de klant niet altijd weet wat er achter de schermen gebeurd. Ons huis kwam op zaterdag op Funda te staan. Toen de eerste aanvragen binnenkwamen werden wij ook toen weer op de hoogte gesteld. Erg fijn dat er in het weekend na de aanmelding dus ook weer snel een contactmoment volgt. Door de juiste advies vraagprijs te hanteren i.c.m. de presentatie hebben wij ons huis snel kunnen verkopen.

Schutsboomstraat 1 te Heesch

Schutsboomstraat 1 te Heesch

Aangekocht in november 2023

Review klant (Funda)

Nikki dacht mee met ons, was goed bereikbaar en reageerde snel. Ze was helder en duidelijk in haar communicatie en stond ons echt bij in het gehele proces. Voor ons een aanwinst, waardoor we met vertrouwen het proces hebben doorlopen.

Burgemeester Ploegmakerslaan 60 te Oss

Burgemeester Ploegmakerslaan 60 te Oss

Verkocht in november 2023

Review klant (Funda)

Erg prettige communicatie. Ze doet wat ze zegt en ze zet zich volledig in voor je. Alles verliep spoedig en snel. Super fijn. Daarnaast verdiept ze zich erg goed in je woning en de lokale buurt. Verder merk je dat ze veel kennis heeft van de markt en een ruime ervaring. Tenslotte is ze zeer consequent bij de oplevering van de woning wat een erg vertrouwend gevoel geeft. Ik kan haar 100% aanbevelen. Geen seconde spijt van! Bedankt Nikki

Emmalaan 4 te Oss

Emmalaan 4 te Oss

Verkocht in oktober 2023

Review klant (Funda)

Nikki van Via Nikki Makelaardij is gewoon top! Super toegewijd en professioneel. Ze heeft ons enorm geholpen bij zowel het kopen als het verkopen van ons huis. Haar adequate en snelle handelen maken haar onmisbaar. Een absolute aanrader!

Oude Wei 27 Oss

Oude Wei 27 Oss

Verkocht in augustus 2023

Review klant (Google en Funda)

Contact was vlot en professioneel. Ook het plannen van afspraken verliep soepel. Nikki is een erg fijne makelaar die zeker aan te bevelen is.

Titus Brandsmalaan 31 Oss

Titus Brandsmalaan 31 Oss

Aangekocht in augustus 2023

Review klant (Funda)

No nonsens makelaar met echt verstand van zaken. Lekker ongedwongen. Denkt vanuit de klant en zet het belang van de klant ook echt voorop!

Hoogstraat 18 Deursen-Dennenburg

Hoogstraat 18 Deursen-Dennenburg

Verkocht in juli 2023

Review klant (Funda)

Nikki heeft kennis van zaken, goede voorbereiding en makkelijk te bereiken, ook in het weekend. Houd je meteen op de hoogte van de stand van zaken. Naast haar kennis en kunde is Nikki een betrokken en fijn mens die "meer dan een stap harder" heeft gelopen om het voor ons te laten slagen. Voelt goed aan wanneer ze nodig is. Samenwerking heel goed en weet de juiste mensen in te zetten zoals de verkoopstyliste. Wij hebben eerder met verschillende makelaars te maken gehad maar Nikki steekt er met kop en schouder bovenuit. Wij raden Nikki dan ook zeker aan als makelaar.

Duivenstraat 1a Oss

Duivenstraat 1a Oss

Aangekocht in juli 2023

Smaragd 21 te Oss

Smaragd 21 te Oss

Verkocht in juli 2023

Review klant (Google en Funda)

Nikki heeft kennis van zaken en legt alles goed uit. Haar rust, spontaniteit en eerlijkheid zijn een verademing. Ze wil het beste voor zowel de verkoper als de koper. Alle afspraken komt ze na en werkt hard. Meer dan tevreden de beste keuze.

Gogelstraat 23 te Oss

Gogelstraat 23 te Oss

Verkocht in juni 2023

Stationssingel 4 te Ravenstein

Stationssingel 4 te Ravenstein

Aangekocht in mei 2023

Review klant (Google en Funda)

Nikki heeft ons super goed geholpen bij de onderhandelingen en de papierwinkel eromheen. Ze was heel behulpzaam en dacht goed met ons mee. Ze reageerde snel op vragen en zorgen die we hadden en wist deze goed te beantwoorden of weg te nemen. Ze was kundig en zeer grondig en wees ons op zaken die we zelf zeker gemist hadden. Bij een volgende aankoop zouden we haar zeker weer inschakelen omdat het een erg prettige samenwerking was.

Wielenstraat 2 te Megen

Wielenstraat 2 te Megen

Aangekocht in mei 2023

Duizendblad 2 Oss

Duizendblad 2 Oss

Verkocht in mei 2023

Review klant (Google en Funda)

Het contact met onze makelaar Nikki heb ik als zeer prettig ervaren. Ze maakt tijd voor je en legt alle zaken stap voor stap uit. Naar de achtergrondinformatie doet ze grondig onderzoek en was eerlijk naar de verwachtingen die wij als verkopers hadden. Het fijne gevoel wat je bij iemand moet hebben om een huis te verkopen zat dan ook echt goed. Nikki als makelaar is dan een zeer goede keus geweest en ik zou haar iedereen aanraden!

Pastoor Bloemstraat 78 te Oss

Pastoor Bloemstraat 78 te Oss

Aangekocht in mei 2023

Review klant (Google en Funda)

We hebben fijn contact gehad met Nikki. Ze heeft ons geholpen bij de aankoop van ons mooie huis. Nikki was altijd goed bereikbaar en was kritisch op de stukken die we van de verkopend makelaar kregen. Het was fijn dat ze ons kon ondersteunen bij alles wat er bij het kopen van ons eerste huis kwam kijken.

Pastoor Visserstraat 6, Oss

Pastoor Visserstraat 6, Oss

Verkocht in april 2023

Review klant (Google)

Heel blij dat ik voor Nikki gekozen hebt als makelaar. Vakkundig, heel erg meedenkend. Ik heb het echt als prettig ervaren! Zeker een aanrader. Zet hem op Nikki en ontzettend bedankt voor al jouw hulp, echt top!!

Beethovengaarde 59 te Oss

Beethovengaarde 59 te Oss

Aangekocht in maart 2023

Review klant (Google en Funda)

Nikki heeft ons ontzettend fijn, warm en gezellig ondersteund tijdens onze zoektocht naar een huis met onze wensen. Haar deskundigheid, eerlijkheid, oprechtheid en bereikbaarheid zijn super. Wij raden haar aan iedereen aan! Groetjes Joost en Amy

Pastoor Wassenbergstraat 17 te Velddriel

Pastoor Wassenbergstraat 17 te Velddriel

Aangekocht in maart 2023

Review klant (Google)

Nikki heeft in ons tot in de puntjes goed begeleid bij de aankoop van onze nieuwe woning. Ze doet goed onderzoek, ze neemt de tijd voor je vragen (en die waren er best veel) en ze komt met handige tips. Absoluut de moeite waard om even met haar naar de mogelijkheden te kijken wanneer je een mooie woning op het oog hebt. Ik zou haar van harte aanbevelen!

Purperbeer 24 te Oss

Purperbeer 24 te Oss

Aangekocht in maart 2023

Tinnegieter 14, Oss

Tinnegieter 14, Oss

Verkocht in maart 2023

Review klant (Google en Funda)

Nikki heeft ons huis ontzettend fijn verkocht. Het is prettig communiceren met Nikki en ze is heel goed bereikbaar. Zelfs in de weekenden en avonden maakt ze tijd vrij! Ze weet waar ze over praat en is goed voorbereid met cijfers over de huidige huizenmarkt. Daarnaast gaat ze echt voor persoonlijke aandacht!

Palmstraat 91, Oss

Palmstraat 91, Oss

Verkocht in maart 2023

Review klant (Google en Funda)

Perfecte begeleiding door Nikki! Ze is heel deskundig en professioneel, maar vooral ook eerlijk. Geen verkooppraatjes, maar goed advies en meedenken is wat ze doet!

Foulkesstraat 9, Oss

Foulkesstraat 9, Oss

Verkocht in januari 2023

Review klant (Google en Funda)

Om Nikki te kiezen als onze verkoopmakelaar was de beste keuze die we konden maken. Deskundig, professioneel en actief meedenkend. Fijn, leuk en persoonlijk contact en vooral ontzorgend, maakte dat wij alle vertrouwen hadden in de verkoop van ons huis. En dat was meer dan terecht! Het huis was al verkocht voordat het op Funda stond! Nikki het was heel fijn met jou samen te werken en niet alleen als professional maar vooral als fijn mens.

Johan Doornstraat 88, Oss

Johan Doornstraat 88, Oss

Verhuurd in december 2022

Review klant (Google)

Nikki is ons aanbevolen, en dat is ons goed bevallen! Ze heeft kennis van het vak, ze denkt mee en geeft goed advies.

Rijstveld 29, Berghem

Rijstveld 29, Berghem

Verkocht in december 2022

Lage Markt 12, Scherpenisse

Lage Markt 12, Scherpenisse

Verhuurd in oktober 2022

Review klant (Google en Funda)

Makelaar Nikki is absoluut van toegevoegde waarde! Deskundig, professioneel en betrouwbaar. In de toekomst doen wij zeker weer een beroep op Nikki.

Laan der Romeinse tijd 11, Oss

Laan der Romeinse tijd 11, Oss

Aangekocht in september 2022

Review klant (Google en Funda)

Nikki heeft ons begeleid in de gerichte aankoop van onze woning in Oss. Ze heeft de onderhandeling voor ons geleid, het papierwerk in orde gemaakt en ons tot en met de overdracht uitstekend te woord gestaan. We zouden haar zeker aanraden voor aankoopmakelaardij.

Dasseburcht 8, Oss

Dasseburcht 8, Oss

Verkocht in augustus 2022

Review klant (Google)

Via Nikki Makelaardij is een aanrader! Nikki heeft ons uitstekend geholpen met de verkoop van een huis binnen de familie. Ze ontneemt jou daadwerkelijk alle zorgen. Ik vertrouw haar volledig, ze komt al haar afspraken na en ze is heel erg goed bereikbaar (zelfs in de avonden en in de weekenden). Ik zou haar zo weer een woningverkoop toevertrouwen. Het gevoel was al vanaf het begin goed en hierdoor liep onze samenwerking voor mijn gevoel heel soepel. Ze geeft jou de ruimte om zelf te beslissen op basis van haar waardevolle adviezen. Nikki is een echte vakvrouw! :-) Dank je wel nogmaals voor de fijne samenwerking en jouw optimale betrokkenheid. Ik heb genoten en ik heb veel geleerd van jou. Heel veel succes verder!

Condorstraat 20, Oss

Condorstraat 20, Oss

Aangekocht in augustus 2022

Review klant (Google)

We hebben met Nikki ons droomhuis gevonden, ook al leek het in eerste instantie een moeilijke missie. Nikki is een geweldig persoon en een uitstekende professional!

Staringstraat 223, Oss

Staringstraat 223, Oss

Verkocht in augustus 2022

Review klant (Google)

Mijn woning met hulp van Nikki verkocht. Alles super goed en fijn verlopen. Nikki is zeer fijn om mee te werken en een echte aanrader dus. Nogmaals enorm bedankt en suc6 verder met verkopen!

Langwijkstraat 11 te Lithoijen

Langwijkstraat 11 te Lithoijen

Verkocht in mei 2022

Review klant (Funda)

Deskundige en professionele makelaar. De communicatie verloopt soepel, prettig en snel. Pro-actief meedenken en advies geven naast het leuke persoonlijke en professionele contact maakt dat er veel vertrouwen is in Via Nikki.


MAAK EEN AFSPRAAK


E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn